Rob de Haan  
     
  Rob de Haan  
     
  Medisch Centrum Nijmegen Oost
Berg en Dalseweg 61-63
6522 BB Nijmegen
tel: 06-13595260

E-mail Contact:
rdhcoach@live.nl
 
     
  - Home
- Missie
- Voor wie
- Wie ben ik
- Curriculum Vitae

Coaching
- Herstelcoaching
- Onderwijs en coaching
 
Voor wie  
   
Herstelcoaching: Voor mensen met arbeidsgerelateerde problematiek, die zich uit in stress en aan burnout gerelateerde signalen (Onder andere slapeloosheid, depressie, hartkloppingen, spierklachten en ademhalingsstoornissen) Verwijzingen door huisartsen of therapeuten.
De begeleiding richt zich op het (her)vinden van balans op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch niveau. We houden patronen in leven en werken tegen het licht. Waar put je enegie uit en wat zijn de energievreters. Waar richt je je aandacht op en waar heb je werkelijk invloed op. Waar liggen grenzen. Hoe ga je daarmee om?
Wat zijn kernwaarden voor jou en wat zijn jouw kwaliteiten en kerncompetenties. Het resultaat is dat je met nieuw elan je loopbaan kunt vervolgen. Met overtuiging en plezier kunnen terugkeren in het bestaande werk of met nieuwe energie op zoek gaat naar andere uitdagingen.

Functioneringscoaching: Voor mensen met wensen en/of vragen op het gebied van hun functioneren en hun ontwikkeling in werk. Speciaal voor mensen, die met andere mensen werken in bijvoorbeeld het Onderwijs , de Zorg en (zakelijke) Dienstverlening.
Leren kijken naar het eigen gedrag, de betekenis daarvan in de communicatie met anderen.
Reflecteren op rolpatronen, rolposities, persoonlijke effectiviteit, samenwerken en resultaat. De inzet is dat je met meer energie, plezier en tevredenheid, samen met anderen eventueel, tot betere resultaten je werk kunt komen. Er zit vooruitgang en ontwikkeling in.

Loopbaan en Reintegratie: Voor mensen met loopbaan- en levensloopvragen.
Het gaat om arbeidsmobiliteit in een breed perspectief.
Onder andere:
- leeftijdsbewust personeelsbeleid
- persoonlijk ondernemerschap
- personal coaching en coaching on-the-job
- outplacement